Hogyan szeressük jól az állatokat?

A legtöbb német menhelyen nem lehet örökbe fogadni a karácsonyi időszakban

2018. december 12. - Hogyan szeressük jól az állatokat?

081223-f-5435r-013.JPG

Az előző cikkemben arról volt szó, hogy egy állat nem ajándék, senkinek se jó, ha hirtelen felindulásból, vagy jobb ötlet híján egy kiskutya csücsül majd a fa alatt szenteste.

Ezt a német menhelyek nagy része is így gondolja, ezért az ünnepek alatt nincs lehetőség örökbe fogadni náluk. Sajnos a rengeteg rossz tapasztalat miatt kellett meghozniuk ezt a döntést, mivel nagyon sok adoptált állat pár hónapon belül visszakerült hozzájuk az előző években. Látogatásra továbbra is lesz lehetőség, nem zárnak be a menhelyek, de akik valóban komolyan gondolják az örökbe fogadást, azoknak januárban kell visszamenniük. Többek között a berlini menhely is csatlakozott az akcióhoz, ami nem mellesleg Európa legnagyobb ilyen intézménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanszeressukjolazallatokat.blog.hu/api/trackback/id/tr2214473622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása